Grillkväll i Åkersberga!

| Inga kommentarer

Jag hade en helt underbar kväll i lördas.
Tack Izzie för en toppenkväll!
Vi grillare och drack gott hela kvällen.
Barnen var suuupersöta!
Engla och Ida var helt underbara! Jag ska verkligen skaffa en dotter ngn gång i livet!
Det tråkiga under kvällen (som var väldigt roligt för stunden) var väl att vi började köra ”Cardinal Puff” eller ”Kapten Clo” som leken heter på svenska. Ja ni som inte har kört den behöver väl egentligen inte lära er den. Det handlar om att man ska minnas en drös moment som man måste göra i exakt rätt ordning. Å självklart går den ut på att man blir onykter. Vilket i princip alla blev, utom Bella som var så duktig!
Och som jag lovade får ni här bildbevis på mitt hår. Och jag vet!! Alla säger att jag överdriver, att det inte alls är grått…men jämför ni med bilden under ”mitt mål” så ser ni vad jag menar!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.