konsten att ignorera

| 0 comments

Dagens mest intressanta händelse:
Måste nog vara när jag har legat i solen i en timma och utstått att ngt sticker mig igenom filten jag ligger på. Jag har hela tiden trott att det är vassa grässtrån och ignorerat det och enbart fokuserat på ”bli brun, bli brun, bli brun” Men så efter ungefär en timma står inte mina lår ut längre å ja lyfter på filten för å se vad fan de e för idiotiska grässtrån, och är beredd att i högsta hugg rycka bort dem. Då får ja se att jag ligger på små gröna växter med tusentals taggar…Inte undra på att ja hade ont. Å nu till det mest intressanta…mina lår…de e rödflammiga som bara den å antagligen har ja små taggar i dem…kul? ne..Men brun rygg har ja iaf fått!

Filmresension:
The bucket list.
En charmig film om två gubbar som skall göra ngt av den tiden de har kvar av sina liv.
En typisk bakisfilm skulle jag vilja påstå.
Det betyder att det är en film där man inte behöver tänka så mycket. Bara ligga å titta!

Kram på er!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *