"the Kite Runner"

| 0 comments

Handlar om vänskapen mellan två pojkar.
Sen handlar den om den ena pojken som flyr landet och skapar familj i amerika
Sen handlar den om att han ska tillbaka till landet han flydde ifrån för (ja de e ju hemligt ifall ni vill se filmen)

Jag hade fått höra att den här filmen skulle vara så otroligt bra och gripande. Och jag som har enormt lätt att bli rörd och gråtfärdig på film (eller hur sara!) grät inte en enda tår till den här filmen.

Jag tyckte nog inte ens att den var bra…

Men för er som gillar filmer där det finns pappa-son kärlek, där föräldrarna bestämmer allt som barnen gör, även när de e vuxna, och en film som bara är klen i sitt uttryck…ja då är detta en film för er.

Föresten. Läste en recension om filmen. Där hon hade skrivit att ”ibland ville man bara ta tag i personerna i filmen och ruska om dem, och ibland var de så starka scener att man fick blunda” Ja den personen som sett den filmen borde ju se typ Lilja4ever…där pratar vi starka scener. Och du borde se Crash, där snackar vi frustrerande scener.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *