tack för en trevlig helg!

| 1 Comment

Helgen har varit underbar!
Delvis!!
Fredagen spenderades med att göra frågor och förbereda inför söndagens lekar.
Lördagen spenderades på jobbet där jag tryckte t-shirtar (för hand) vilket tog mig alldeles för mycket tid än jag anat. Därför hanns inte lunchen med. Å efter att sprungit runt på stan efter kvällens outfit missade jag äve middan…å alla vet ju att man absolut ska äta ordentligt när man ska ut å festa på kvällen. Men jag tänkte att jag skulle dricka massa vatten…
Dock tål jag enormt lite i vanliga fall, och ännu mindre när jag inte ätit…
Lyckades få i mig vatten här hemma…men när bartendern bjöd på en shott det första han gjorde…ja då kan ni ju räkna ut resten själva
Utestället som vi hamnade på är väl kanske inte det bästa jag varit på måste jag erkänna. Kommer nog inte återvända dit på ett tag…

Söndagen har spenderats i hagaparken där jag har varit lekledare på våran jobbfest! SÅÅÅ KUL!! Synd bara att det var så många som itne kunde/ville komma…Å dålig planering av bokning av dag..EM-finalen…

Nu ska jag slappa i soffan med läsk och chips! Mumma!

Roligaste minnet från helgen föresten!
Att se Frida verkligen gå in för att försöka dansa magdans…!!! Hahaha!

One Comment

  1. Hahaha
    Okej! Magdans var INTE min grej riktigt!
    Men vi hade kul! Dock tycker inte jag heller att vi går tillbaja till aladdin, inte på ett par år iallafall ;)

    Kraaam

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *