Dagens…

| Inga kommentarer

Dagens Tråkigaste – den konstanta huvudvärk som har funnit i mitt huvud från 08:00 till 17:00, då tog ja en redull å den släppte…ska aldrig mer slösa pengar på alvedon…

Dagens Roligaste – När en kund kom in med en liten söt vovve. Varenda tjej i butiken flockades kring denna kille. Hett tips för ragg!

Dagens Pinsammaste – När jag står i kön på ica och inte har ngra pengar kvar på kortet. Men det hade ju jag ingen aaaaaning om så där står jag med 10 varor…uch…

Dagens Idiot – Kunden som tror att hon ska få milersättning när hon kommer till butiken för att Vi glömt ta bort larmet när hon shoppat. Hon har åkt från Västerås. Hon har inget kvitto som bevisar att hon shoppat…hon kan alltså ljuga mig rätt upp i ansiktet å ha snott brallorna i butiken på plats…PUCKO! Dessutom finns det en JJ i Västerås…så varför inte gå dit å klaga? Tror nog damen ville ha gratisresa till storstan.

Dagens miss – När jag vaknar å går upp e sara borta. Ja går in på toa å fixar. Sedan har sara kommit tillbaka men somnat. Snacka om att gå om varandra!

Dagens Midda – lax, pasta å sallad med gooood avokadoröra

Dagens hemlighet – Jag vet folk som ska säga upp sig, och jag vet folk som ska få sparken!! Utan att de vet.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.