sveavägen one more year

| 0 comments

Här på öckerö skiner faktiskt solen i dag
dock blåser det enormt mycket
men solen tar ju bra ändå!
Dessvärre regnade det innan, så jag gjorde iordning mig och la en perfekt makeup…för att sedan märka när man kliver ut från toan att sommaren är tillbaka…
Vädret
det är märkligt tycker jag
ena stunden så är det höst här ute
och andra stunden är det sommar och sol
sjukt.

Vi får föresten bo kvar på sveavägen ett år till! Rättare sagt till sista dec 2009 om vi vill! Jippi! Jag slipper leta lägenhet i panik och flytta ännu en gång! Tror nästan att jag sparar in tre flyttlass på att bo kvar…känns Uuunderbart!

Nu ska jag försöka ta mig in till stan bara…det är ju lite meck med det. Bussar går det knappt här ute på ön och sen tar det typ 1½ timma att komma in till Göteborg centrum…Det som ger mig mest ångest är väl hur jag ska ta mig hem…blä
Om det ens går efter klockan 18 ikväll!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *