Mitt Hem!

| 1 Comment

- jag ska åka hem i dag!
- Hem?
- Ja hem!
- Hemhem?
- ne bara hem till mitt!

Mitt hem är stockholm! här bor jag och trivs bra!
Mitt hemhem är skövde, hos mamma å anders
dessvärre kallar ja inte öckerö för mitt hemhem eftersom ja aldrig bott där, aldrig haft ngt eget rum.

Jag har bott i sthlm i över ett ½år, men ja kan fortfarande tycka att det känns lite magiskt och overkligt när jag formulerar orden i munnen för folk som inte bor här. ”Jag bor i sthlm”. Man har ju alltid målat upp sthlm som ngt helt makalöst stort och fantastiskt. Men nu är det verklighet och vardag. Underbart!

Att komma hem till stockholm var så trevligt! Träffa min ”syster” sara igen! Åh! Jag fick se ngra klipp från när hon filmat! Hon är superduktig! Så om jag nu träffar ngn som undrar om Sara är duktig kan jag ge dem ett stooooort leende och säga ”sara är bäst!”
en annan rolig grej som jag märkte när jag kom hem. Vi har toapapper med hjärtan på! Haha! tänkasig, en sådan liten detalj i vardagen kan förgylla min morgon!

One Comment

  1. Jag börjar bli småsugen på Stockholm… bli lite brat kanske… hehe :p

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *