en stor uppoffring för en liten liten tjej!

| 0 comments

På lörda så fyller min lilla guddotter 2hela år!
Självklart ska jag åka till henne och fira henne!

Eftersom jag inte bokat biljetten förens idag åker ja på en riktigt stor smäll…

1 – Det finns enbart plats i familjevagnen på nervägen…jag som äääälskar att åka tåg älskar ju defenitivt inte att sitta bland massa skrikande barn. Helst tyst avdelning. Men, det fanns bara platser i denna vagn..och vad gör man inte då än att bokar och förbereder sig mentalt.

2 – Resan tillbaka till sthlm. 5timmar tar den. 5hela timmar ska jag sitta på en stol på ett tåg.

3 – Inte heller på hemresan finns det en enda fönsterplats. Så under dessa 5 timmar kan jag ju räkna med att få resa mig ett antal gånger för att ngn illaluktande person behöver gå på toa stup i kvarten. SUCK!

Men, jag får ju skylla mig själv lite. Jag kunde ju bokat biljetten för ett år sedan…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *