underbart och heeeemskt

| 0 comments

Fredagen
Sätter mig på tåget ner till skövde och är lite glad eftersom jag har bokat tyst avdelning! Inser misstaget efter bara ngra minuter. Tyst avdelning är ju inte tyst avdelning. Folk pratade högt och skrattade och höll på..barn fanns i vagnen. Det som tyst avdelning betyder är att man ska prata lite lägre än normalt samt att man inte får ha på mobilens ljud.
Så lite smått irriterande…
Men fick ett litet stärkande mess från mammsen. Hon ville gå ut å dricka lite vin på kvällen! å ja är ju inte sen att haka på! Så jag och min mamma gick ut å tog Ett glas vin…å sen två…å sen en drink…å en shott…å sen var de PARTY!!! Grymmt kul att festa med mamma på krogen! det får vi göra om!

Lördagen
Vaknar med att huvudet är helt igensvullet i näsa och hals och bihålor…FAN!
Jag har varken ord eller tid att vara sjuk.
Hade ändå en ganska produktiv lörda. Rensade ut mina kartonger som står på anders kontor (jag har ju inte råd med förådsplats) Gjorde iordning mig och hela familjen begav sig iväg till 100års party! Det var inte direkt en drömkväll. Kände enbart för att lägga mig under ett täcke med ett ton näsdukar bredvid mig…Jag var nykter och chaffis under kvällen. Det var tur för min bror fick åka in till akuten mitt i natten. Han är där nu igen för att röntgas. Hoppas det inte är ngt allvarligt. Håller mina tummar!

Söndagen
Ligger i soffan
Kroppen är heeeelt ur funktion..matt…slapp och snorig som fan
rösten är borta
har megaont i halsen och i bihålorna…
Ska senare idag sätta mig på tåget upp till sthlm…vill inte…när man e sjuk borde man få rättigheten att vara hos sin mamma!
Det dumma är att jag inte har tid att vara sjuk. Jag kan inte vara sjuk. I morgon måndag har jag massa saker jag måste göra i jobbet…som ingen annan kan göra…bara jag. Så det är bara att bita ihop…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *