Barn….

| 0 comments

Sitter och är så grymmt frustrerad.
Föräldrar….Barn
ÅÅååååh!

Jag har sååå svårt att acceptera att Föräldrar är ”blinda” över deras barns smarthet. Barn är smarta och utnyttjar sina föräldrar så gott det går. Det vet väl alla? alla har vi ju för fasen varit barn.

När man blir förälder så tappar man förmågan att minnas…Förstår inte. Vad är det som gör att föräldrar alltid måste tro så hiiimla gott om sina egna barn? Kan de inte fatta att barn fattar saker och är smarta och kan konsten att manipulera?

Den dagen jag får barn ska ja gå tillbaka till detta inlägg och memorera. ”Barn är smarta och kan konsten att manipulera. Ha koll på din hjärna och dina ursprungsåsikter” Var en smart förälder Se till fakta och bevis.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *