jag gör mitt bästa!!!

| 0 comments

1. När det gäller att ta mig till gymmet! Jag gick in på odenplans sats i dag för att boka tid till introduktion!! Väl där inne blev jag den ynkligaste Malin jag ngnsin mött på länge. Jag kände mig så liiiten å blyg! hahaha! å de gör ja aldrig. de var så mycket folk å de verkade alla så stressade…Så när jag gick ut var det nästan så ja ångrade mitt köp av kort. Men så pratade ja med pappa som fick mig på fötter igen! Han lovade att ringa imorrn å hjälpa mig få motivatio natt gå tillbaka till detta stressiga gym!!!

2. När det gäller att hålla mig hemma denna helgen. Ingen fest var planen. Men när det på msn står ”var det inte ikväll vi skulle drinka” och mobilen lyser ”Ja kommer till sthlm ikväll” och folket på jobbet skulle på afterwork på hotellet…ja då e de banne mig svårt. Men än så länge e ja hemma. Dock duschad å ska snart ta ett glas vin! hahaha! Men min plan e fortf att vara hemma…i alla fall så länge ja kan!

3. När det gäller att vara händig. Vårat avlopp skrämde skiten ur mig i går kväll. De började göra ifrån sig konstiga läten. I morse såg jag att det vällt upp massa äckelpäckel från avloppet. Såg ut som jord…som om ngn skulle slängt en blomma men sköljt ner all jord i avloppet..så såg de ut. Försökte hitta nummret till vår hyresvärd så han skulle fått komma å fixa. Men så hällde ja i massa ”kaustriksoda” hällde skållhett vatten på, väntade en timma. Å nu funkar avloppet igen!!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *