att hålla det man planerar e fan svårt!

| 0 comments


Planen var ju att denna helgen skulle vara en billig och sund helg. Men det är ju som det alltid är när man planerar att bara ta det lugnt. Det blir vild fest!
Helene fick äntligen se sin älskade Cristiano! Och eftersom hon var i sthlm så ville hon träffa mig! jippi! Så jag, helene och pappa göran hade en helkväll ute på stan! Det blev en hel del öl och dessvärre även shott…ush…man ska inte shotta..det är inte bra! Men kul det hade vi! Miiiinst sagt!
Söndagen har vi spenderat på strandvägen på ett cafe i solen, Underbart! Det har varit så otroligt fint väder i sthlm idag. Vi har varit ute och fått frisk luft från 12 till 19…och vi började inte frysa förens i slutet! Dessvärre glömde jag kameran hemma, så inga underbara sol-kort i dag inte…
Imorgon är en ny dag. Då bär de av till byggarbetsplatsen i Nacka. Hoppas vi hinner rekordmycket imorgon!
Tack Helene för en underbar helg! Det var superkul att du hann med lilla mig!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *