nyöppningsveckans första dag är slut

| Inga kommentarer

Vilken härlig dag jag har haft i dag!
fast att jag har jobbat hela långa dagen fram tills nu så har den varit underbar!
Malin från Göteborg kom upp till Sthlm för att vara med på öppningen av Nacka Forum.
Och jag har haft så underbart kul med Malin! Kul att få en ny frisk fläkt och nya ideer på hur man ska göra och tänka! Och vad mycket hon kan! Hon har precis allt i huvudet. alla detaljer. Jag har förvisso oxå allt i huvudet, men vissa saker mer luddiga än andra.
kul är det iaf! Jag hoppas verkligen att det blir gemensamt julbord! hejja hejja!

Nu är det i princin bara att få i sig kvällsmaten…surfa lite, spana lite på tv..sen sova.
Förhoppningsvis får ja sova hela natten och känna mig utvilad!! Imorgon är en ny dag och jag tror vi kommer att hålla på till seeeeent imorrn. Men det är det värt! vi ligger i så bra tid i öppningen. Kanske hinner man med ett glas vin innan man går och lägger sig imorgon!

För er som inte vet så öppnar ett nytt köpcenter i Nacka Forum. Där öppnar vi då en ny butik som vi bygger upp från grunden och merchar! Superkul med öppningar!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.