Charmig

| 0 comments

Nu har ja läst igenom sjukt massa sms skämt…skickat ett klockrent till mamma som kommer få henne att få hjärtatack å sen skratta å ringa å säga hur elak ja e som skickar sånna sms! hahaha!

Men eftersom ja e så charmig så kommer hon snart glömma hur arg hon blev å skratta åt de hela!

”Det jag kommer säga nu är inget jag vill att vi tar via telefon, så ring inte upp. Jag kommer ändå inte svara. Jag vet hur ledsen du kommer bli nu när du hör detta…men jag känner ändå att det är bättre att du hör det från mig istället för andra. Vi står ju ändå varandra så nära. Vi ses ju snart, då kan vi ta det muntligt…men som sagt..känner ändå att du måste få höra detta nu…förlåt…lova att du inte blir allt för arg…men jultomten finns inte”

Tänk då vad min mamma måste hunnit tänka innan hon kommer till sista slutklämmen! hahaha!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *