arg granne, äckligt vin och kyrkotema

| 1 Comment

Vilken rolig kväll det blev!
Först var de tjejligan här hemma i lägenheten som drack vin och pratade massor.
Sen kom Sara vid tolvsnåret och då firade vi henne med sång och paketöppning!
Grannen kikade förbi arg som ett bi vid 00:00 och kunde inte förstå att vi kunde spela så högt en lörda…hon skulle tydligen gå upp och jobba på söndan. Men hon behövde väl inte vara så arg..man kan faktiskt be snällt.

Sen begav vi oss till Anglais där vi beställde in det äckligaste vinet som fanns. Vi försökte få bartendern att ge oss nya glas ur annan flaska men han hade inte läst kursen ”serviceminded” så han bara hälde på sodavatten i vinglasen…Öhm…den äckliga smaken finns fortf kvar då. Men det fattade nog inte han. Försökte även få honom att smaka på vinet för att förstå att det var äckligt. Men han totalvägrade.

Helgen blev liiiite kyrklig med.
tanken var att de skulle bli kyrkobesök idag, men killen ja skulle gå med bangade. Kanske låg han megabakis i ett hörn i en soffa!
Sen igår drack vi Sankt Helena vin! haha! Här kommer lite sköna bilder från East.

One Comment

  1. Vilka fina bilder! haha

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *