För det första…

| 0 comments

Boken Gömda av Lisa Marklund. Den är grymt bra och baseras på en ”true story”
I fredags fick jag en tidning av en kille på t-banan. I tidningen är det en jättelång artikel..om man nu kan kalla det för det…om just Gömda. Det ska tydligen komma ut en bok som kommer handla om att gömda inte är sann…

I artikeln lägger de ut en hel del riktiga namn på många av karaktärerna i boken. Varför? Boken handlar ju för fan om en tjej som blir förföljd och i slutändan blir tvungen att fly landet för att slippa bli ihjälslagen. Och här lägger de ut namn på folket? Jag blir så frustrerad

Det som stör mig ännu mer är att det kommer komma ut en bok. Japp. En bok som kommer handla om att Gömda inte är sann.
Varför?
Är det för att en ny författare ska kunna rida på Lisa Marklunds våg?

Och var gör det egentligen om varenda lilla detalj i boken Gömda inte är sann? Tror ni att alla detaljer i ”true story” filmer/böcker är sanna? Klart de inte är. Det måste ju säkert överdrivas lite granna här och där för att göra det mer intressant för tittaren/läsaren.

Ne…töntigt och idiotiskt tycker jag att det är.
Boken är bra, det tycker jag räcker för mig…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *