Oops jag glömde…

| 1 Comment

Ngt man inte får glömma bort så här i dagens internet-samhälle är ju att man fortfarande inte får kränka människor eller agera utöver deras personliga inegritet…eller hur de nu stavas och heter.

Jag är så otroligt van vid att andra människor alltid lägger ut bilder på mig själv att jag knappt tänker på det längre. Men det är klart att det inte är ok att de lägger ut vilka bilder som helst på mig? Jag vill ju inte finnas på nätet ful eller på annat olämpligt sätt.

Och man ska ju alltid behandla andra som man själv vill bli behandlad. eller hur!

Jag och mina närmsta vänner har dock en regel. Enbart fina bilder åker ut på nätet. Inga fylle bilder eller fula bilder eller på annat sätt olämpliga bilder. För vi alla vet att lägger ngn av oss ut ett ogiltligt kort så har alla andra lika farliga kort på en själv…follow the rules!

One Comment

  1. Hej Malin!
    Jag har ju inte ditt nummer. Jag borde väl frågat dig på perrongen innan du drog mot göteborg, men där var ju så många arbetskamrater…
    Får jag föreslår att du t.ex. addar mig på msn:
    saparatista(a)hot… ja du vet.
    Jag antar att du kan räkna ut vem själv?

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *