I did it!

| 0 comments

Jag gjoooorde det!

Jag som har världens sämsta lokalsinne kan tycka att det är liiiite jobbigt när jag ska behöva ta mig till och från platser där ja aldrig varit.

Ett praktexempel på mitt dåliga lokalsinne i en sån situation kan exempelvis vara att jag kliver in i en butik och spanar. Min hjärna slutar tänka på vart jag är och alla kännetecken ja ska komma ihåg. Så när ja går ut ur butiken har jag ingen aning om från vilket håll jag kom eller åt vilket håll jag ska.

därför kan jag tycka att det är lite jobbigt ibland.

Men!!!

Idag när det inte var ngn som hade orken eller lusten att hänga med till ikea tog jag tag i saken på egen hand.

En liten upptäcktsfärd!

Iväg bar det till Ikea i barkarby. Dit måste jag igen! de har ju värsta ”outletten” där ute och massa bra butiker. Synd bara att man inte har bil. För det jag upptäckte idag när jag kommit förbi kassorna på ikea…Jag måste ju Bära allt hem. Vem orkar egentligen bära två små soffbord hem? plus alla andra saker som jag impulsköpte?

Ne.

Men jag tog mig till karlberg iaf…sen var armarna så möra och blåa att jag tog taxi. taxixhaffisen fick se mina armar å tyckte det var smart att ta taxi sista biten.

synd bara att han inte visade att han tyckte synd om mig och mina armar med hjälp av att redusera priset…men men. Nu e ja hemma och borden e snart uppe!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *