den där konstiga känslan att man missat ngt

| 1 kommentar

Nu har jag packat väskan så minimalt jag någonsin kan. Fem dagar ska jag hem. Och jag har mer packning med mig än jag hade när jag reste till thailand för två veckor…konstigt.

Men när jag har packat klart allt blir jag alltid…å då menar ja verkligen alltid…lite nojjig. Jag börjar gå igenom i huvudet vad jag absolut inte får glömma. Nu till exempel kom jag på att jag måste packa ner kameraladdaren och internetdosan. Och så här kommer det att bli. Hela natten kommer jag fundera på vad jag Inte får glömma. OCh jag kommer vakna flera gånger och säkert komma på fler saker ja inte får glömma. Vilket resulterar i att jag måste gå upp och lägga fram de sakerna jag kommer på.

Till råga på allt ska jag upp fem i morrn. Så ja kommer vara trött som en gnu

Jag brukar vara bra på att skriva upp allt jag ska ha med mig. då blir ja lite lugnare…men idag har ja bara inte orkat leta fram papper och penna. Så antar att jag får skylla mig själv.

Nu är det Dan före dan före dopparedan. Sjukt. Det är verkligen julafton i övermorgon. Tiden går så himla snabbt. Var det inte nyss man hade semester och låg och solade på terassen vid mammas stuga? Ne tydligen var det ett halvår sen.

Julafton mina vänner!!
otroligt härligt!
Familj, vänner och tomten!
Mat, glögg och julmust!
Knäck, ischocklad och alladin ask!
Kalle Anka, julmusik och snapsvisor!
God Jul!

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.