Flashback…så in i h-vete

| 0 comments

Ni vet när man har makten att göra så att man får det man vill ha i livet. Det är rätt gött. Men när man inser att man alltid vill ha samma sak…och att man egentligen kanske inte vill ha det…då blir de lite förvirrande för hjärnan.

Exempel: En gång var ja så otroligt sugen på en chokladbiskvi, eller hur de nu stavas. Jag var sugen i flera dagar och ”eliten” på skolan fick höra mig klaga dag ut och dag in tills den dagen jag äntligen hittade en och köpte den! Mli å Rask tittade roat på mig när jag skulle sätta igång och smaska. Efter första tuggan rynkar ja på näsan och säger ”Men det här var ju inte alls gott, ngn som vill ha?”

Frida Boström. We need to talk! Du måste hjälpa mig att minnas om jag har velat ha det jag nu vill ha tidigare i livet..och vad jag tyckt då.

Annars skulle jag vilja berätta en annan sak.
Jag har en helt otroligt snäll å go och fin mamma. Och jag fick faktiskt ett jättefint kort taget på oss båda när jag var hemma under julen. Jag skulle sååå gärna vilja lägga upp dethär för att visa vad fina mor och dotter är tillsammans. Men eftersom mamma har sagt ifrån att hon inte vill synas så respekterar jag det. Så nu alla kära läsare får ni tänka er en bild. Jag på ena halvan och min mamma på andra. Mamma är en kopia av mig fast 20 år äldre och brunhårig! Vackert va!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *