Gran Canaria?

| 4 Comments

Nu e ja trött på det här svenska kalla vädret.
Vem hänger med till Gran Canaria i början på mars?
det ska ligga runt 17-23 grader då…det duger väl för en förfrusen svensk blek kropp?

4 Comments

  1. Det är inte så jätte varmt där faktiskt, så om du ska fundera på att åka dit så måste resan vara jätte billig om det ska vara värt det.

    Inte så mycket ungdomar heller om du inte åker på något påsklov eller dyl, Mest massa bleka tyskar i 65+ enligt mig. Fast jag åkte ju i november. Det kanske är skillnad i mars

  2. Det beror ju helt på vart du åker! Sen e ju inte mitt syfte att dricka drinkar och partajja med ungdomar…JAg ska sola bada ochc lata mig!

  3. Jo, men jag menar att just till Gran Canaria skulle jag inte åka till igen i November i alla fall. Sola funkar ju iofs fast det finns bättre ställen.

    När jag bokat resan utan avbeställnkingsskydd så såg vi att man kunde åka till thailand samma tid 500:- billigare än resan till teneriffa. Och då lever man ju billigare där när man väl är där sen också. Fast åker man till kanarie öarna slipper man ju lång flygresor och kan sola några fler timmar istället =)

  4. Åh!! Jag åker ju såååå mycket hellre till thailand!! Vart ska man gå för å få bra priser egentligen? finns de ngn speciell sida för detta?

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *