Världens bästa dag!

| 0 comments

1. Jag överlevde Spinningpasset med bravur! det var bland de roligaste ja gjort på länge!
2. Core passet var välbehövligt! Magen å ryggen e kleeeena rackare.
3. Shopping på stan!!
4. god mat till middag!
5. Mys kväll alá Malin å Sara!

Måste bara berätta om shoppingen!
Jag har nu shoppat mig ett par mjukisbyxor jag ska ha till och från gymmet.
Ny sportBH.
Nya skor som ja ska ha till å från gymmet (istället för mina stövlar som ja knatat i nu).
En stor jättefin å jättebra väska som det rymms träningskläder OCH jobbsaker i!! Underbart! Då slipper jag ha två väskor med till jobbet.
Nya underkläder. Och det mina kära vänner var otroligt behövligt. Å vilken chock man fick när man insåg vilken storlek man faktiskt har! Jippi!! Här behövs då inte sillisar! Tanten som hjälpte mig med BH ska ha stort tack, fast att hon var otroligt tjurig så gjorde hon min dag!

Ibland kan en sväng på stan innebära att man kommer tillbaka hem å e asförbannad eller irriterad. Eftersom ingenting har suttit som man vill. MEn idag har jag nog haft ett leende på läpparna hela tiden! Underbar shopping! shoppingen made my weekend!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *