Gulstjärna!

| Inga kommentarer

Det fick vi idag på gymmet!
jajjamensan!

Bästa träningsdagen ever!!

Men Förutom gymmet har ja haft en bra men lite otäck dag.

För er som inte vet så fullkomligt hatar ja spindlar. Jag är så rädd för dem så ni kan inte förstå.
Vår lägenhet här har aldrig haft en enda spindel på besök. OCh jag har varit så underbart glad för detta!
Igår åkte Sara iväg, kommer tillbaka först om en vecka.
Vad tror ni händer?
Jag går upp, har lite suddiga ögon, sätter mig på toan börjar kissa…. På golvet rör sig ngt svart stort och suddigt i mina ögon. Till en början reagerar ja inte. Går ut från toan lite smått förbannad på alla jvla kryp som finns. Sen hämtar ja en tidning och använder mig av ett långt skaft för att trycka ihjäl den jäveln.
Sen står jag still i kanske 10sekunder…inser vad jag eventuellt har gjort…börjar darra i hela kroppen…gnuggar mig i ögonen…ser helt klart…en spindel.
Jag har dödat en spindel…
Nu är jag nära att börja storgråta…men försöker direkt tänka på annat..den är ju redan död. Men skakningarna var kvar ända fram till jobbet. uch.

Jobbet gick jättebra. Fick i stort sett gjort precis allt jag skulle göra.

Gymmet gick som ni vet superbra!! Ser fram emot träningsvärken imorrn! hihi!

I morse var jag extra duktig och låste våran gigantiska stålgrind som ska hindra folk från att kunna ta sig in…eller ut…beroende på vad man är ute efter. Grindjäveln går inte att få upp. Jag kommer inte in i lägenheten…FAN! Ju mer förbannad man blir desto svårare att få upp den. Jag är beredd att ringa låssmed, då går den upp. Fy fan alltså. Livsfarligt att låsa den.. jag hade ju fått gå i gymkläderna till jobbet och sovit i minihallen… jisses.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.