Finbesök!

| 0 comments

Idag får jag finbesök! Ända från London skulle man nästan kunna säga! Fast egentligen göteborg. Från en kall flygplats i london till en varm mysig lya i sthlm med gooood mat!

Så ikväll blir de lite skvaller sen sova. För imorrn är ännu en dag fylld med jobbiga samtal till försäkringsnissarna som inte gör sitt jobb samt att man ska jobba på som vanligt. OCH!! Träääääna såklart!

Måste bara få skryta liiiite!
I morse var vi på Spinning 06:45. Och detta minna vänner e enormt ovanligt. För jag e enormt morrontrött. Men träningen har nog gjort mig liiite piggare. Å de e ju så mycket enklare att gå upp när man har en träningskompis. Underbart!

Visste ni att ryktet säger att de e olagligt att teckna fler än en försäkring per boende? (för försäkringsbolagen alltså) I alla fall om man ska tro min käre låssmed. Men enligt folksam så får man ha hur många man vill. Vi har tre på den här lgnheten… Imorrn blir mitt mission att ta reda på sanningen!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *