akta er

| 0 comments

1a dagen – känns som ni sprungit en mil i grym fart utomhus i minus 20grader. Ni vet, när man har en sån där hemskt kylig men ändå blodsmakig känsla i hela halsen ner till bröstkorgen.

2a dagen – hostan sätter in. å det är inte vilken hosta som helst. det är den hostan som gör att man inte kan andas. Att man inte kan prata eller andas utan att de gör superont. Sömnlös natt eftersom inandningarna irriterar. Å man kan ju inte hålla andan för att kunna sova. Lite smått feber.

3e dagen – hög feber, enorm hosta. Känns som om huvudet ska explodera varje gång man hostar. Och hostar gör man minst en gång i kvarten. febern ligger över 39grader. man kan inte prata för då hostar man. Man kan inte ta djupa andetag eftersom man irriterar halsen å hostar ännu mer.

4e dagen – lite smått feber bara. Fortfarande tjock hals men inte lika mycket hosta. härligt. äntligen på rätt väg!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *