midsommarhelgen e över

| 4 Comments

Men gud så trevligt vi har haft det. Jennie och jag gjorde oss var sin vacker krans i håret, vi kände oss riktigt midsommarfina! Nedan ser ni Jennie vid sill-lunch buffe bordet. PERFEKT! Trodde aldrig en midsommarfest på en balkong kunde bli så lyckad som den blev. Hatten av för Jennie och Simon, om de ngn gång ska sattsa på ngn annan karriär än den de har så är det ju helt klart party-anordnare.
Sen blev det ju tipspromenad. Å frågorna var suveräna! Det var inte enbart jag som stod och kliade mig i huvudet och kände mig dum, de flesta av oss gjorde det! Härligt Jennie!

4 Comments

  1. söt du e gumman!

  2. Du borde alltid ha blommor i håret =)

  3. ja, kan man inte fläta in dem? =) och när de börjar vissna får man börja om..bara du alltdi har blommor i håret för de klär dig!

  4. haha! ja jag får väl införskaffa mig blommor i tyg då..hoppas de duger!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *