båt trippen

| 0 comments

Först fick jag ta en tung bensindunk i skottkärra till båten. Sen få bort allt regnvatten ur båten. Sen knuffa ut båten, synd att det inte finns bildbevis på detta för både ja å bror skrattade som bara den. Vanliga människor kanske kan ha ett ben i båten å skjuta på med det andra. Men ja har korta ben. Vilket innebär att ja skjuter på med båda å sen ålar mig i båten utan att nudda vatten. Slutade med att huvudet var på golvet å benen rätt upp i luften…hjälp!!!

Båten har en motor. Ja var helt lyrisk de första minuterna när ja fick köra. Sen tröttnade ja. Var ju inte så megahäftigt. Sen ville ja testa årorna för å se hur svårt de verkligen är. Å ja har nog inte fattat grejen för årorna åkte ut sina fästen hela tiden…så ja gav upp det med. La mig över den röda bänken och solade istället. I cirka två minuter. Sen såg vi att det var kolsvart på himlen en bit bort. ovädret var på väg…och vi tyckte oss komma ihåg att man inte ska vara ute på öppet vatten när de åskar.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *