man ska inte leka med elden

| 0 comments

Vilken häärlig söndag
underbart väder
snart lite minishopping
sen coffe and a movie med frida

Jag ska se flickan som lekte med elden
och jag ska sitta kvar hela eftertexten för att leta efter min andra fridas namn
COOLT!

Det enda jag egentligen bekymmrar mig över idag är att jag inte sett hela ”män som hatar kvinnor” jag har sett vissa bitar och största delen av slutet. Har ju ett hum om vad den handlade om och gick ut på…hoppas det räcker för att förstå och tycka att den nya filmen e grym.

Måste samtidigt passa på att ge mig en klapp på axlen
klokt beslut att vara hemma igår
klokt malin!
mindre smart att avsluta kvällen med en skräckfilm
house of wax
även om det var en riktig B-film där paris hilton hade en av rollerna så var de jävligt jobbigt att gå och lägga sig själv, sara kom hem!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *