nope

| 2 Comments

det blev inge kaffe
febern kom tillbaka tidigt i morse.
varför har man egentligen feber?
känns så onödigt.
pratat med läkeren idag, fick ngra order.
har följt dem till punkt och pricka.
idag har ja hällt i mig vatten
fixat ”anti-bihåleinflammation-tabletter-och-spray”
imorgon blir det besök hos fru doktor som ska skriva ut penecillin

fick ett riktigt dåligt skämt på mailen idag av mamma
men ngn av er kanske uppskattar det
lite hederlig prutthumor.

Mail från mammsen:
Jag var på puben igår när jag plötsligt insåg jag desperat behövde fisa Musiken var riktigt, riktigt hög, så jag timade mina pruttar med soundet. Efter ett par låtar, började jag känna mig bättre. Jag avslutade min pint och märkte att alla stirrade på mig. Då jag mindes plötsligt att jag lyssnade på min iPod.

2 Comments

 1. Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga Porsche.
  Han fällde ned taket och tryckte på gasen. När han körde över 120 såg han blåljus bakom sig.

  Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan aldrig köra ikapp honom. Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 170 började han att tänka, ”Vad i helvete håller jag på med?” och då stannade han vid väggrenen.
  Polisen kom fram till bilen med bötesmappen i handen.

  ”Det har varit en låååång dag, mitt pass är snart slut och det är dessutom fredag den trettonde. Jag har ingen lust att börja trassla med papper. Jag släpper dig om du kan lämna en förklaring för fortkörningen, som jag inte har hört tidigare”.

  Mannen tänkte 2 sekunder och svarade,
  ”Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis. Jag trodde att han ville lämna tillbaka henne”.

  Polisen önskade mannen trevlig helg.

 2. Aaaaaaaah! Den hade jag hört innan tyvärr..tror till och med jag hörde den från mamma!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *