Nej.

| 2 Comments

Jag har faktiskt inget roligare att skriva om än bihåleinflammation och snor.
live with it!

Jag kan lära er en sak.

”Snor eller slem bildas av slemhinnorna i näsan. Slem bildas även av ackumulerad extracellulär vätska, vilken ökar i omfattning vid ett inflammationssvar. Under en dag kan det bildas upp emot ett par deciliter slem.”

ett par deciliter slem
inte undra på att ja har en sönderskavd näsa av allt snytande

2 Comments

  1. Vi tankar för kunskapen. =)
    Hoppas du blir bra snart. Visst tar man penicillin flera (typ 3) gånger om dagen?

  2. Två stycken tabletter morgon och kväll. En timma innan mat eller två timmar efter mat. Detta skall du göra i tio dagar tills tabletterna är slut. Avslutar du behandlingen innan är det inte säkert att penicillinen lyckats få bort infektionen även om det känns så.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *