citat

| 0 comments

”är det inne med knullruffs numera?!”

”gud vad jag behöver nya underkläder, när slutar vasaloppet imorgon?”

”det måste vara jävligt tråkigt att vara fågel”

Vad ska man säga…vi gick förbi två skyltdockor som hade fått tokruffsigt hår av personalen, jag behöver nya underkläder och eftersom helene ville att vi skulle se på vasaloppet var det viktigt att veta när de sluta med tanke på om det finns en chans att åka in till stan och shoppa efteråt. Och fåglar…såg en skata bygga bo, såg riktigt trist ut. Vi ska vara glada att vi kan hyra en lya utan att behöva bygga den.

Vi går på tunnelbaneperrongen. Helene går och pratar och inser efter ett tag att Malin inte går bredvid henne längre. Hon vänder sig om och ser Malin ngra meter bak, helt stillaståendes, blundandes och med fingrarna på blindskrift…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *