jag har läst en bok

| 0 comments

Varför fångade den här min uppmärksamhet i pocketshoppen?
Ja det är nog inte så svårt att lista ut, den är chockrosa och heter våtmarker. Jag var tvungen att läsa baksidetexten. När baksidan berättar om den härliga skämms-inte-för-något-helene så skrattar ja högt och säger till Helene som är med mig. Det här är en bok som handlar om dig!

Jag börjar läsa när jag vaknar en morgon. Efter första sidan lägger jag ifrån mig boken och inser att jag måste ta ett djupt andetag…jag insåg vad det är för bok jag köpt. En bok som handlar om en 18årig tjejs ”druvklase” i analen…även kallat hemorrojder.

Jag har inte läst ut boken…men ja har kommit långt över mitten. Nu har jag nog valt att inte läsa mer. När hon detaljerat berättar att hon och hennes väninna, när de har mens samtidigt, brukar gå på toabåsen som är bredvid varandra. De drar ur tampongerna och byter i luftrummet som finns mellan båsen. Sedan går de resten av dagen med varandras, använda, tamponger …

Vet inte om jag klarar mer. Ja vet precis allt som går att veta om hemorrojder, hur de känns, hur de kliar och hur de går till att operera bort dem. Hur analhålet ser ut efter en sådan operation. Jag har fått lära mig hur den här tjejen odlar avokados…hon stoppar upp dem mellan benen. Jag har fått läsa om hennes stunder på horhuset och hur hon gnider sig mot toasittsarna för att få i sig så mycket bakterier som de bara går…hon fashineras av bakterier. Vill få i sig så många som möjligt och vill sprida sina egna…

Ni hör ju själva. Äcklig bok. Okvinnlig bok. Jag köpte den…har försökt läsa hela. Men nu sa det stopp. Min gräns är nådd.
Någon som vill låna den av mig?!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *