bromma vs vasastan

| 0 comments

* Sitter på balkongen i solen, det tar mig bara fem steg för att ta mig till en toalett! I vasastan får man planera sin tid i solen lite bättre.
1-0 till bromma

* När man har grymmt tråkigt kan man i vasastan ta ett kliv utanför dörren. Man möts av människor. Kan sätta sig på ett cafe runt hörnan och spana på folk. I bromma finns inte den möjligheten. Här är du glad om du ser En människa. Det tar ca 30 minuter att ta sig till ett cafe,
1-1

* I bromma däremot är det frisk luft, fågelkvitter och en hel ekorrefamilj som gör mig sällskap när jag kliver utanför dörren. Jag behöver inte fajtas med bilar när jag ska gå ut på promenad. Asfalt byts ut mot stigar i miniskogar.
2-1

* I vasastan var det spindelfritt, i det stora hela.
2-2

* I bromma bygger spindlar bo på min balkong…INTE okej.
2-3

* Mysigare ica-butik i bromma. Egen stor fräsch chark.
3-3

Efter att ha gett detta en hel del tanke.
Bromma är perfekt för naturmänniskor, skulle kunna tänka mig att Par trivs här. Människor som vill komma ifrån storstadsstressen. Människor som vill kunna njuta av solen på en balkong utan bilar som kör förbi nedanför. Det är ganska ekonomiskt att bo i bromma. Inga restauranger/cafe/barer på vägen hem som ropar lockande åt plånboken.

Vasastan är perfekt för Singlar som klarar av biltrafik dygnet runt. Som tycker att det är extremt jobbigt med kvittrande fåglar klockan halv sex på morronen. Vasastan är till för den levande sociala människan.

Vem är då jag?
Vart hör jag då hemma?

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *