Idag är jag lycklig!

| 0 comments

*Frida har berättat att vi skall ut och fota när det blir finare väder!! Hon älskar att fota, jag älskar att få fina bilder på mig själv.

* Jag har världens bästa vänner. Så är det bara. Jag har varit lite nere en tid men dem har hjälp mig att komma på fötter. Målat en mall på ett papper där det är instruktioner på hur man reser sig upp när man ramlat. Tack vänner! Gillar framför allt hur ni skissat när man sätter i händerna i marken för att få stöd när man ska ställa sig! hahaha!

* Orup. Låter kanske sjukt. Men jag satte på orup, och helt plötlisgt var jag på jättebra humör. Vet inte om det är för att det är orup eller för att kaffet har slagit in.

* I fyra dagar har jag låtit bli att dricka kaffe. Jag har lyssnat på skipper att det inte är bra för dig. Men så idag tog ja mig en kopp, svart kaffe. Å nu är ja lyckligare än ja varit på länge!!

* Håret är rätt okej iaf. När ja vaknade tänkte ja. ”Allt var en dröm, ja har fortfarande charmig utväxt” Tittade mig i spegeln och såg en blond tjej…det där gula ja grina över igår var inte kvar! Gött!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *