Jag älskar min iphone!!

| 0 comments

Ja har nästan glömt bort att ja har en datorn ståendes här i mitt hem
Jag älskar min nya leksak nu när jag äntligen har fått igång allt!
Det enda ja saknar är att kunna blogga ifrån den.
Förstå vad roliga inlägg de kommer bli.
Live på plats
Men ja vet inte hur jag ska lyckas blogga via den…inte klurat ut det.
ngn som vet?

Sen vill jag tala om för alla där ute att jag tycker att det är ENORMT fegt att retas/mobbas via nätet. Att skriva kommentarer på människors bloggar anonymt för att retas, få den människan att må dåligt, det är fegt. Ni kanske tycker att det är ett enkelt sätt att trycka ner ngn? Ni slipper ju se dem i ögonen. Men en sak ska ni veta…Jag är jäääävligt stark. Jag har mycket ork. Jag kommer springa ikapp er, slå er hårt och skrika så trummhinnorna spricker.
Tänk på det era FEGA människor.
En annan sak ni kan få tänka lite på.
Jag har bott i den stad ni lever i. Jag känner många starka män som kan hjälpa mig göra Erat liv surt.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *