30 oktober, 2013
by Charmig
0 comments

Ösregn

Ösregn och mascara går ju fint ihop, om den är vattenfast vill säga. Såg precis att min hand ser ut så här. Undrar då hur mitt ansikte ser ut. Torka aldrig tårar utan handskar?

29 oktober, 2013
by Charmig
0 comments

Tjohoo!

Det haglar just nu. anar att vissa hatar det. Jag sitter inne och tittar ut och älskar det. det lägger sig små vita korn på taket mittemot och jag får julfeeling:) Lite tända ljus och julmusik så är vi där!

28 oktober, 2013
by Charmig
0 comments

livsgläje

Vilken fantastisk gala på sjuan. Underbara människor som delar med sig av det värsta som finns. Och de gör det med en underbar livsglädje som skänker hopp. Det är fan på tiden att vi löser felet, utrota cancern.

28 oktober, 2013
by Charmig
0 comments

Välkommen Simone

Varenda människa har pratat om Simone idag. Älskar hur ett gemensamt ämne som vädret kan få oss alla att finna en gemenskap. Så vart är hon nu då? All denna hype för inget? Det blåser knappt ens.

26 oktober, 2013
by Charmig
0 comments

Lägga puzzel

Hur jag löser tidsproblem ibland. Vill se ”så mycket bättre” och ”greys anatomy” ikväll. Orkar jag sitta uppe för att se båda i följd. Nej. Då tittar jag på tv och i varje reklampaus tittar jag på greys. Fantastiskt om … Continue reading